Leirintäalue

Leirintäalueinfo

Teltta-, asuntovaunu- ja autopaikat

Telttapaikka


TELTTARETKI MEREN ÄÄRELLÄMerinäköalan lisäksi telttapaikkoihin sisältyy suihku ja wc yhteisissä tiloissa, yleinen saunavuoro, leirikeittiötilat ja grillauspaikat.


Telttapaikan voi itse valita alueeltamme, kunhan noudattaa 4m turvaväliä muihin majoittujiin ja rakennuksiin.Paikkamaksu + henkilömaksu

15 € + 4,00 €/henk./vrk

Lapset 0-12v 2 €


Asuntoauto- tai vaunupaikka


KARAVAANARIELÄMÄÄ RAUHALLISESSA MAALAISYMPÄRISTÖSSÄ


Meiltä löydät sähköistettyjä matkailuajonevopaikkoja.

Hintaan sisältyy suihku ja wc yhteisissä tiloissa, yleinen saunavuoro, leirikeittiötilat ja grillauspaikat. 


Paikkamaksu + henkilömaksu

20 € + 4,00 €/henk./vrk

Lapset 0-12v 2 €


Sähkö 7 €/vrk


Tarjoamme myös pitkäaikaismajoitusta leirintäalueella. Varattavissa on erilaisia kausi–ja vuosipaikkoja. Tiedustele näistä lisää vastaanotostamme.


Mökkimajoitus


LUONNONLÄHEISTÄ MAJOITTUMISTA


Vanhanajan mökkeilytunnelmaa huokuvat suloiset pikkumökkimme ovat pääasiassa neljän hengen mökkejä. Löytyy myös yksi mökki parisängyllä varustettuna. Isommalle ryhmälle tai perheelle voimme tarjota keittiönurkkauksella varustetun huoneen rannassa.


Varustus 4 hengen ja 2 hengen mökeissä:
Sähköt, kahvinkeitin, vedenkeitin, jääkaappi, mikroaaltouuni.Patjat ja tyynyt, peitot (omat liinavaatteet mukaan)


50 €/ vrk

240 € /vko


Varustus 8 hengen huoneessa:

Minikeittiö (sis. mikro, kahvinkeitin, jääkaappi, keittolevy sekä keittiötarvikkeet). Parisänky, 2 kerrossänkyä ja levitettävä sohva.Patjat ja tyynyt, peitot (omat liinavaatteet mukaan).


85 €/ vrk

400 € /vko


Hintaan sisältyy suihku ja wc yhteisissä tiloissa, yleinen saunavuoro, leirikeittiötilat ja grillauspaikat.Saapuminen leirintäalueelle


Ilmoittaudu saapuessasi vastaanottoon Cafe Bar Ekniemen Etapissa. Täytä matkustajailmoitus, josta ilmenee kaikkien vieraiden nimi- ja henkilötiedot.  Tietojenantovelvollisuuden laiminlyönnistä ja väärien henkilötietojen antamisesta on säädetty rangaistus rikoslaissa.


Alueelle majoittuminen on sallittu vasta suoritetun ilmoittautumisen ja maksun jälkeen.

Majoitusvuorokausi alkaa mökeissä ja matkailuajoneuvopaikoissa kello 14.00 ja päättyy kello 12.00. Ennakkoon varatut mökit pidetään varattuina kello 18.00 saakka,

ellei myöhemmästä tulosta ole sovittu erikseen.


Majoitushintaan kuuluu majoitusyksikön käyttöoikeus. Hintaan sisältyvät majoitusyksikköön kuuluvat varusteet. Asiakkaiden edellytetään käyttävän liinavaatteita, makuupussia tms. Liinavaatteita on tarvittaessa saatavana eri korvauksesta leirintäalueen vastaanotosta. Leirintämökkien normaali loppusiivous sisältyy majoitusyksikön hintaan. Asiakkaalta kuitenkin edellytetään, että hän tyhjentää jääkaapin, vie mökin roskat jätepisteeseen sekä vie pois mahdollisesti mukanaan tuomat pullot ja tölkit. Mikäli olet tilannut liinavaatteet, jätetään ne pinossa sängyn päälle.


Leirikeittiö ja grillauspaikat


Leirikeittiössämme (päärakennuksessa) on keitto- ja tiskausmahdollisuus, juomavesi. Mikro, kaasugrilli ja ruokailupaikkoja katoksen alla sekä ulkoruokaryhmiä ympäri aluetta. Grillauspaikat ovat kaikkien alueen käyttäjien vapaassa käytössä. Polttopuut löytyvät puuvarastosta. Huomioi metsäpalovaroitukset. Avotulenteko muualla kuin grillauspaikoilla on kielletty.

WC- ja suihkutilat


Päärakennuksesta löytyy wc- ja suihkutilat erikseen miehille ja naisille. Myös Inva -WC. 

Saunavuorot


Rannasta löytyy saunarakennus, jossa miesten ja naisten saunavuorot majoittujien vapaassa käytössä klo 18-19.

Saunoissa on suihkut ja wc:t sekä pieni pukeutusmistila.

Voit myös varata täysin oman vuorosi joko saunarakennuksesta tai tynnyrisaunasta. 

Pyykkitupa


Päärakennuksen pyykkituvassa on pyykinpesukone, kuivausrumpu ja silitysrauta. 

Respasta voit vuokrata liinavaatteita ja pyyhkeitä.  


Liinavaatevuokra 12 €/ setti

Pyykinpesu 4 €/ koneellinen

Jätehuolto


Jokainen on velvollinen pitämään paikkansa siistinä sekä keräämään roskat ja jätteet roskasäiliöön. Alueella on useampi jätteiden lajitteluastia/-paikka.


Alueella on kemssantyhjennyspaikka. 

Turvallisuus


Huomioi alueen muut majoittujat ja vierailijat. 


Moottoriajoneuvoilla liikkuminen alueella on sallittu vain suoraan sisääntulon ja oman paikkasi välillä.


Asuntovaunu- ja autopaikat: Muista turvallisuusväli 4m.


Alaikäiset ovat tervetulleita majoittumaan. Edellytämme, että jokaisella alaikäisellä majoittujalla on huoltajaltaan saatu vapaamuotoinen lupalappu mukanaan ja huoltaja lähettää alaikäisen majoittumisesta vahvistuksen sähköpostitse ennakkoon.Lupalapussa tulee olla myös huoltajan puhelinnumero. Kaikki mökissä majoittujat ovat yhteisvastuussa, jos irtaimistoa rikotaan tahallisesti tai varastetaan. Ilmoitamme kaikesta ilkivallasta myös huoltajille ja tarvittaessa myös poliisille.


Alueella tapahtuvista mahdollisista irtaimen omaisuuden katoamisesta tai vahingoittumisesta ei vastaa alueen järjestäjä. Alueella mahdollisesti tapahtuvista onnettomuuksista ei alueen järjestäjä ole vastuuvelvollinen. Jokainen vastaa omasta omaisuudestaan.


Mikäli asiakas käyttäytyy leirintäalueen yleisten järjestyssääntöjen tai leirintäalueen henkilökunnan antaman ohjeistuksen vastaisesti eikä leirintäalueen edustajan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa varaamassaan majoitusyksikössä tai lähiympäristössä, on leirintäalueella oikeus keskeyttää varaus välittömästi. Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet todelliset kustannukset laskutetaan varaajalta.

Huom!


Varauksen peruminen 7 vrk ennen majoitusta veloitukseton, muutoin peruutusmaksu 50 % hinnasta.